Coaching

Coaching

Persoonlijke effectiviteit
Soms hapert er iets in de samenwerking met anderen, lijkt jouw communicatiestijl averechts te werken, vallen resultaten tegen of krijg je mensen niet mee. Wie je ook bent en op welk niveau je ook werkt, er is vaak winst te behalen in het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit. Denk aan het bouwen aan zelfvertrouwen, ontwikkelen van veerkracht, doorbreken van gedragspatronen, loslaten van perfectionisme, timemanagement of omgaan met emoties.

Spreken met impact
Ontwikkel een groter zelfvertrouwen en vooral plezier in het spreken voor welk publiek dan ook. Leer hoe je toehoorders makkelijker activeert, met ze in gesprek gaat en ontspannen kunt reageren op dingen die in het moment gebeuren. Ik leer je je mimiek, gebaren, stem, houding en podium zo te gebruiken dat ze passen bij jouw publiek en ondersteunend zijn aan jouw verhaal.

Leiderschap-pitstop
Leren over leiderschap doe je niet alleen. Daarom is belangrijk om regelmatig reflectietijd te organiseren met iemand die je op vakkundige wijze een spiegel voorhoudt. Iemand die zonder te oordelen luistert en je kritische vragen stelt. Een gesprekspartner die je durft te confronteren, je voorbij blinde vlekken en aannames laat kijken, andere perspectieven laat zien en mogelijke oplossingen met je verkent.

Storytelling
Je bent enthousiast over je product, dienst of een proces. Je wilt dit overdragen en laten landen bij je klanten, investeerders of medewerkers. Overtuigen met cijfers en statistieken werkt niet. Wat wel werkt is het verhaal vertellen. Dit verbindt spreker en luisteraars en creëert een gezamenlijk eindbeeld. Ik coach je om je verhaal structuur te geven, je interactie met je publiek levend te maken en te zorgen dat jullie samen achter de inhoud kunnen staan.